Trycksaker för privatpersoner

För privatpersoner kan trycksaker vara ett kul inslag i vardagen och vid festligare tillfällen som bröllop och dop. Läs vidare för att ta reda på hur just du skulle kunna få användning för trycksaker.

  • Brud och brudgum

Trycksaker med rätt design kan lyfta bröllopet till nya nivåer. Alltifrån inbjudningskort till placeringskort och menyer kan med fördel tryckas och användas på bröllopet för att lägga den sista personliga touchen på upplevelsen. Glöm vita papper med svart text – många tryckerier har erfarna grafiska designers som gärna hjälper dig att skapa skräddarsytt material för just ditt bröllop.

  • Den kreative presenttillverkaren

Du som gärna snappar upp roliga citat från såväl vardagen som tv-serier och filmer kan beställa roliga trycksaker i present till människor i din närhet. Kanske har du en kompis som älskar Joey i Vänner? “The fridge broke, so I had to eat everything” gör sig bra på en mugg. Även fotografier från speciella tillfällen går att få tryckt på det mesta, från snygga t-shirts och hoodies till muggar och affischer.

  • Den inredningsintresserade

Trenden med grafiska tryck, fotografier och citat paketerade i snygga tavelväggar har fullkomligt exploderat under de senaste åren. Varför inte slå slag i saken och skapa din egna, unika tavelvägg med personliga inslag? Dina barns födelsedagar i ett vackert typsnitt räcker för att lyfta fram din kärlek till dem i en ram, ett landskapsfotografi från förra årets semester kan med ett snyggt Photoshop-filter bli en härlig tavla och en ståtlig bokstav kan tryckas upp i stort format för att utmana stilen lite extra.

Trycksaker har många användningsområden för privatpersoner, från pappers-saker som förgyller extra speciella tillfällen som bröllop och dop, till presenter till nära och kära och som detaljer i en unik heminredning. Låter det som att du skulle kunna vara intresserad av att beställa trycksaker?

Kontakta ditt favorittryckeri för en offert.