Vilka kan ha användning för trycksaker?

Det finns alltid en bra anledning att beställa trycksaker. Pappers-saker och produkter med tryck på är en billig investering i ett företags varumärke, nästan oavsett vilken typ av företag eller organisation det handlar om. Läs vidare för att ta reda på hur just du skulle kunna tjäna på att investera i trycksaker.

  • Nyetablerade företag

Nyetablerade företag och startups kan ha stor användning för trycksaker i byggandet av det nya varumärket. Att ha muggar med tryck på vid kaffestunden skapar gemenskap i den nya arbetsgruppen, pennor med företagets logotyp kan ges bort i samband med kundmöten och visitkort är en smart produkt som kan användas flitigt på mässor och konferenser. Ju mer ditt företags logga exponeras för potentiella kunder och samarbetspartners, desto bättre.

  • Företaget med mycket kundkontakt

Företag med mycket kundkontakt kan tjäna mycket på att erbjuda pennor, godis och andra förbrukningsmaterial till sina kunder. Ett kul inslag i en hemtjänst- eller städfirma kan till exempel vara att dela ut en disktrasa med tryck på vid första mötet, medan en advokatfirma kan ha stiliga pennor med tryck som kunderna kan plocka med sig hem efter att de har skrivit på ett avtal.

  • Kyrkor

Böcker och anteckningsblock med tryck är vanligt även hos kyrkor. Speciella ljus som bland annat passar till begravningar kan också beställas med tryck och skapar en personlig och trygg känsla hos sörjande och andra kyrkobesökare.

  • Företag med försäljning av varor

För ett företag som ägnar sig åt försäljning av varor är det nästan ett måste med trycksaker. Broschyrer och kataloger som visar upp företagets produktutbud behövs för att nå ut till kunder och inköpare. Såväl bildelsföretag och byggföretag som modeföretag och smyckesdesigners använder sig av trycksaker för att visa upp sitt varumärke och sina produkter.

Trycksaker har många användningsområden för företag av många olika slag. Om du hittar dig själv i en av punkterna i listan är det dags att kontakta ditt favorittryckeri för en offert.