Trycksaker och etiketter för olika ändamål

Många är företagen och privatpersonerna som förstått storheten i att beställa trycksaker och etiketter online. Förutom att det är enkelt och prisvärt, är det också ett smart sätt att synas lite extra och kan hjälpa till att organisera verksamheter.

En vanligt förekommande trycksak är muggen. Muggar med tryck av logotyper finns i många svenska företagsskåp i kontorsköket. Även personliga och egendesignade varianter är vanliga gåvor vid högtider som födelsedagar och Alla hjärtans dag. En annan köksrelaterad produkt som kan fås med tryck på är förkläden – en bra idé till personalens julklapp kanske?

Anteckningsblock, mappar och brevpapper är andra typer av produkter som ofta nämns i trycksakssammanhang. Det ser professionellt ut att dyka upp på ett möte med företagets logga tryckt på mappen med viktiga papper, precis som det ser trevligt ut att familjens namn finns tryckt längst ner på tackkorten från barnens dopceremoni.

Pennor med tryck finns att tillgå i alla prisklasser – från några kronor styck upp emot någon hundralapp. Valet av penna avgörs helt av vilken typ av företag du har, hur budgeten ser ut och om du beställer trycksaker för användning eller för att ge bort till kunder och andra intressenter.

Något som verkligen får dig och ditt företag att synas är att använda kläder med tryck på. I vårt kalla, avlånga land är det hög avkastning på plagg som reflexvästar, mössor och ytterjackor, men nästan alla klädesplagg går att beställa med tryck på.

I de flesta företag finns det behov av etiketter. Det kan handla om etiketter med företagets logga på för att märka upp tillhörigheter eller etiketter med specifika avdelningsnamn på för att skilja på vilka mappar och dokument som hör till vilken avdelning. Användningsområdena är många.

Utöver dessa trycksaker och etiketter ska man inte glömma bort att investera i klassiska papperstrycksaker som visitkort, affischer, broschyrer och rollups av olika slag. Pengarna du lägger på trycksaker och etiketter med företagets logga på återbetalar sig ofta snabbt.